Koszyk

Porozmawiajmy !  14 634 04 22  ☎️

🚚  Darmowa Dostawa od 100 PLN

😍 Gwarancja Zadowolenia !

Polityka prywatności

RODO

  1. Wszelkie dane i informacje przedstawione na witrynie internetowej https://fraiche.pl/ spółka z ograniczoną odpowiedzialnością „NRC” ma na celu umożliwienie ogólnej orientacji Użytkowników. Właściciel portalu nie bierze odpowiedzialności za szkody bezpośrednie lub pośrednie wynikające z wykorzystania informacji lub danych znajdujących się w portalu.
  2. Przestrzegamy prawa do ochrony danych osobowych i prywatności. Osoby odwiedzające nasz sklep informujemy, że dane z formularza rejestracyjnego i innych formularzy przechowujemy przez czas niezbędny do obsługi zarejestrowanych użytkowników. Z chwilą wyrejestrowania z serwisu dane Użytkownika zostają usunięte z systemu.
  3. Nasz portal używa mechanizmu „cookies”, tzn. plików zapisywanych na komputerze internauty. Informacje, które gromadzimy na podstawie zapisów serwera www (logi systemowe tzn. informacje pozwalające ustalić, skąd nastąpiło połączenie) zbierane są w celach statystycznych. Tak zbierane informacje są wykorzystywane w sposób nienaruszający prawa do prywatności.
  4. Udostępnione dane osobowe rejestrujemy na obsługującym nas serwerze. Wykorzystujemy gromadzone dane wyłącznie do celów zgodnych z regulaminem sklepu i nie udostępniamy, nie wypożyczamy i nie sprzedajemy danych osobowych bez Państwa wiedzy i zgody.
  5. Zobowiązujemy się do ścisłego przestrzegania ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych z późn. zm., oraz ustawy z 18.07.2002 z późn. zm. o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz rozporządzenia RODO.
  6. Wprowadzone dane osobowe mogą zostać przez Użytkownika w każdej chwili usunięte, zaktualizowane lub zmienione. Mogą Państwo w każdej chwili wyrejestrować się z naszej bazy danych i zrezygnować z kontaktu z naszym portalem. Po rezygnacji wszystkie dane osobowe usuwamy niezwłocznie.
  7. Wykorzystujemy technologię e-mail do przesyłania dokumentów, informacji o nowościach w sklepie i powiadomień związanych ze świadczonymi przez nas oraz naszych partnerów usługami. Wykorzystujemy wyłącznie adresy podane dobrowolnie przez Klientów i użytkowników internetu. Korespondencję elektroniczną zawierającą dane osobowe i adres e-mail wykorzystujemy wyłącznie do prowadzenia spraw związanych z prowadzeniem sklepu oraz kontaktem z użytkownikami, którzy zarejestrowali się w serwisie.
  8. Aby uwiarygodnić posiadane dane stosujemy dwustopniową rejestrację, uwzględniającą potwierdzenie adresu e-mail poprzez kliknięcie odpowiedniego linku w potwierdzającym e-mailu.
  9. https://fraiche.pl/ zawiera linki do innych stron w internecie. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za ochronę Państwa danych na tych stronach, jak i za treść, kompletność i aktualność informacji oraz danych umieszczonych na nich.
  10. Korzystając z naszego sklepu wyrażają Państwo akceptację dla naszej polityki bezpieczeństwa i polityki prywatności. Jeśli nie zgadzają się Państwo z powyżej wymienionymi dokumentami, prosimy nie korzystać ze sklepu naszej firmy.
  11. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek wątpliwości dotyczące powyższych zagadnień, prosimy o skontaktowanie się z nami pod adresem e-mail: kontakt@fraiche.pl
  12. Zawartość strony https://fraiche.pl/ jest chroniona prawem autorskim. Kopiowanie treści w całości lub częściach, jak również kopiowanie grafik i materiałów audio oraz audio-wideo wymaga uzyskania uprzedniej pisemnej zgody właściciela portalu.
  13. Zarówno nasza działalność jak i działalność użytkowników portalu podlega polskiemu prawu, a miejscem rozstrzygania ewentualnych sporów jest sąd właściwy dla

Cookies
Opisana polityka plików cookies lub podobnych technologii odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, w aktualnie przeglądanej domenie.
Ciasteczka (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających.

Wykorzystujemy pliki cookies w celu:

umożliwienia korzystania z Panelu Klienta,
umożliwienia korzystania z Programu Partnerskiego,
dostosowania serwisu do preferencji użytkowników,
pozyskiwania anonimowych danych dotyczących sposobu, w jaki użytkownicy korzystają z serwisu,
ułatwienia użytkownikom poruszania się po stronach serwisu i korzystania z niego,
zapewnienia standardów bezpieczeństwa.

Stosujemy pliki cookies „stałe” oraz „sesyjne”. Pliki cookies „stałe” pozostają w przeglądarce internetowej urządzenia do czasu ich usunięcia przez użytkownika bądź do z góry ustalonego czasu określonego w parametrach pliku cookies. „Sesyjne” pliki cookies pozostają w przeglądarce do momentu jej wyłączenia lub wylogowania się ze strony internetowej na której zostały zamieszczone.

Pliki cookies wykorzystywane są również przez podmiot współpracujący – Google Inc. Wykorzystujemy usługi Google Analytics oraz YouTube, które legitymują się własną polityką prywatności:

Polityka ochrony prywatności Google Analytics > http://www.google.pl/intl/pl/analytics/privacyoverview.html
Polityka ochrony prywatności YouTube > http://www.google.pl/intl/pl/policies/privacy/

Wszystkie nowoczesne przeglądarki pozwalają na włączenie bądź wyłączenie mechanizmu ciasteczek (domyślnie zazwyczaj jest on włączony). Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookie, może zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.
Wyłączenie obsługi cookies może znacznie utrudnić lub uniemożliwić korzystanie z wielu stron internetowych.

Informacje na temat zmiany ustawień dotyczących ciasteczek w poszczególnych przeglądarkach dostępne są na poniższych stronach:

Chrome > http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647
Firefox > http://support.mozilla.org/pl/kb/W%C5%82%C4%85czanie%20i%20wy%C5%82%C4%85czanie%20obs%C5%82ugi%20ciasteczek
Internet Explorer > http://support.microsoft.com/kb/196955
Opera > http://help.opera.com/Windows/12.10/pl/cookies.html
Safari > http://support.apple.com/kb/PH5042

Instrukcje dla urządzeń mobilnych:

Android > http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647
Blackberry > http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/32004/Turn_off_cookies_in_the_browser_60_1072866_11.jsp
iOS (Safari) > http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=pl_PL
Windows Phone > http://www.windowsphone.com/pl-pl/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

Darmowa Wysyłka

Dla zamówień powyżej 100 pln

Aż 30 dni na zwrot towaru

Szybki zwrot do paczkomatu

Gwarancja zadowolenia

Albo zwrot pieniędzy

100% bezpieczne płatności

Bluemedia / MasterCard / Visa